Havkajakkurser

Kajakgaarden har i mange år afholdt Danmarks bedste, sjoveste og sikreste kajakkurser i nogle af de smukkeste områder på de danske kyster.

Dette er heller ikke anderledes i år, og vi glæder os til at se (eller gense) dig på et af vore spændende kajakkurser. For at sikre en fortsat udvikling og kvalificering af vore havkajakkurser har vi tilknyttet en række danske og internationale topinstruktører. Alle uddannet efter danske eller internationale standarder, og dette er din garanti for at du modtager den bedst mulige undervisning på netop det havkajakkursus du har valgt.

Når du deltager i Kajakgaardens begynderkurser (undtaget sikkerhedskurset) bliver du automatisk medlem af vores kundeklub. Dette giver dig helt kontakte fordele i form af rabatter m.v. når du handler, men du får også mulighed for at ro med på udvalge ture og kurser til enten nedsat pris eller helt gratis.

Du får automatisk udsted et EPP2 Certifikat hvis du gennemfører kurserne med tilfredsstillende resultat og tilmelder du dig inden d. 31. marts får du også en “early bird” rabat på 10% på kurset.

Der er altså en stribe fordele ved at komme på begynderkursus hos Kajakgaarden.

  • gratis EPP2 certifikat ved gennemførsel med tilfredsstillende resultat (værdi kr. 150)
  • gratis medlemskab af Kajakgaardens kundeklub (værdi kr. 199)
  • deltagelse i arrangementer rettet mod kundeklubbens medlemmer til enten nedsat pris eller helt gratis
  • “early bird” rabat på 10% ved tilmelding til EPP2 kurser inden 31. marts.

Når du tager på kursus hos Kajakgaarden, er du naturligvis omfattet af vores erhvervsansvarsforsikring mod evt. fejl begået af instruktøren.

Kajakkursus for begyndere finder du her…

Rullekurser og grønlændervendinger her…

Kajakkurser for øvede havkajakroere her…

Instruktørkurser i havkajak her…