Begyndere

Kajakgaarden har i mange år afholdt Danmarks bedste, sjoveste og sikreste kajakkurser i nogle af de smukkeste områder på de danske kyster.

Kajakgaardens havkajakkursus for begyndere er tilrettelagt efter Dansk Kano- og Kajakforbunds (DKF) EPP system. Dette giver dig den fordel at du med et EPP2 bevis i hånden i langt de fleste tilfælde vil kunne henvende dig i en DKF kajakklub og blive medlem udenom ventelisten. Aftal dog gerne dette nærmere med klubben inden evt. deltagelse i kajakkurset.

Når du deltager i Kajakgaardens begynderkursus havkajak (undtaget sikkerhedskurset) bliver du automatisk medlem af vores kundeklub. Dette giver dig helt kontakte fordele i form af rabatter m.v. når du handler, men du får også mulighed for at ro med på udvalgte kan- og kajakture og kano- og kajakkurser til enten nedsat pris eller helt gratis.

Du får automatisk udsted et EPP2 Certifikat hvis du gennemfører havkajakkurserne med tilfredsstillende resultat og tilmelder du dig inden d. 31. marts får du også en “early bird” rabat på 10% på kurset.

Der er altså en stribe fordele ved at komme på havkajakkursus for begyndere hos Kajakgaarden.

  • gratis EPP2 certifikat ved gennemførsel med tilfredsstillende resultat (værdi kr. 150)
  • gratis medlemskab af Kajakgaardens kundeklub (værdi kr. 199) Læs om fordelene her…
  • deltagelse i arrangementer rettet mod kundeklubbens medlemmer til enten nedsat pris eller helt gratis
  • “early bird” rabat på 10% ved tilmelding til EPP2 kurser inden 31. marts.

Når du tager på havkajakkursus hos Kajakgaarden, er du naturligvis omfattet af vores erhvervsansvarsforsikring mod evt. fejl begået af instruktøren.

Du finder havkajakkurserne her: