Kundeklubben

Meld dig ind i Kajakgaardens Kundeklub og få masser af rabatter hos os og vores dygtige og særligt udvalgte samarbejdspartnere.

Deltager du i et begynderkursus hos Kajakgaarden bliver du automatisk medlem af klubben.

Som udgangspunkt kan du regne med at få rabatter fra 2,5% – 20% på udvalgte produkter. På langt det meste kajakudstyr- og tilbehør vil der være mellem 5-10% og på kajakkerne normalt 5%

Fortæl blot dit medlemsnummer i butikken eller angiv dit medlemsnummer når du handler ind i webshoppen, så behøver du ikke stå og forhandle om rabatter. De kommer helt automatisk:-) og bliver trukket fra prisen med det samme. (gør du os ikke selv opmærksom på at du er medlem af klubben inden transaktion, kan vi desværre ikke refundere/modregne kundeklubrabat)

Derudover vil du have mulighed for at deltage helt gratis (med egen kajak) i ro-med-ture og teknikaftener.

1-2 gange om året arrangerer vi et eksklusivt kursus med en udenlandsk eller lokal profil med helt op til 50% rabat for medlemmer af kundeklubben (fungerer efter først til mølle princippet).

Har du ikke en kajak eller en kano, kan du leje den af os. Husk blot at give besked ved tilmelding. Så tager vi udstyret med, og du betaler bare kontant på stedet.

Medlem af Kajakgaardens Kundeklub:
Leje af kajak kr. 175,-
Leje af kano kr. 400,- (der kan være 2 i en kano:-))

Ikke medlem af Kajakgaardens Kundeklub:
Leje af kajak kr. 300,-
Leje af kano kr. 600,-

 

Medlemskab koster kun kr. 199,-.

 

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og udsalgsvarer el. lign. Der tages forbehold for tryk- og tastefejl i Kajakgaardens fysiske butikker, og webshop, samt enkelte særskilte varer der af forskellige årsager ikke er omfattet af rabatordningen.

Rabatten omfatter IKKE evt. fragtomkostninger eller andre omkostninger for at bringe varen til køber.

Kajakgaarden forbeholder sig ret til at kunne ændre priser, satser og indhold uden varsel.