Kundeudtalelser

“Fantastisk kursus med fagligt og pædagogisk meget kompetente instruktører. Tak til jer alle tre for en uforglemmelig introduktion til kajak-verdenen!”

Irene Kibæk Nielsen

“Tusinde tak for en fantastisk weekend med virkelig kompetente instruktører, der ikke er bange for at stikke en udfordring ud. Har lært rigtig meget og glæder mig til at arbejde videre med al teknik og nye færdigheder”.

Ulla Beck Andersen

“Tak for et både sjovt og professionelt kursus. Købte en hav kajak for cirka 2 år . siden, men burde helt sikkert først have været på dette kursus, idet det jeg. nu føler mig meget meretryg når jeg færdes på vandet.”

Venlig hilsen Peter Overgaard

“Så skal jeg lige sige tak for et fantastisk kursus. Man får rigtig meget for pengene og det er samtidig en meget konkurrencedygtig pris sammenholdt med EPP systemet. Det er et godt initiativ du tog for et år tilbage :-)”

Per Brix

“Selv om vi blev presset, var der overskud til, at vi havde det rigtig sjovt undervejs. Kajakgaarden fortjener ligeledes ros for et fremragende initiativ, som betyder, at vi er de første i Danmark, der har taget en BCU 4* på dansk grund”

Ingolf Petersen

“Man kan øve de lærte ting hjemme og kan bruge det når man kommer til det næste modul. Måden hvorpå undervisningen og selve modulet gribes an på, gør at hver enkelte deltager føler sig velkomne og trygge, de fleste går fra aftenens modul med et smil på læben og blod på tanden for at ro mere i kajak.”

Marie Louise Andresen