Registrer

Begynderweekend EPP2/IPP2 Havkajak Aarhus

AJSTRUP STRAND CAMPING

Ajstrup Strandvej 81

Malling

8340

Beskrivelse:

Vores Begynderkursus over 2 dage har gennem flere år været en bestseller. Kurset er opbygget efter Dansk Kano og Kajakforbunds EPP system.

Begynderkurset giver dig en god og uddybende grundviden, der med sit forløb over 2 dage, med teknik, redninger, vandtilvænning og meget mere, giver dig en masser af sjove oplevelser og en lærerig indgang til havkakken. Her er alt hvad du har brug for til at komme sikkert i gang, og der er god tid til at øve tingene igennem så du bliver sikker i øvelserne, og kan få personligt feedback fra instruktørerne.

Kurset indeholder bl.a.:

  • vandtilvænning
  • ind- og udstigning
  • roteknik
  • styretag
  • sikkerhed på vandet
  • støttetag
  • makkerredning
  • egenredning

På vore kurser sætter vi, som altid, sikkerheden i højsædet og tilbyder dig en rigtig spændende weekend med veluddannede instruktører og smuk natur. Et rigtig sjovt og lærerigt kursus hvor du virkelig får prøvet tingene af, men også bliver rigtig godt klædt på til fremtidige ture og øvelser i kajakken.

Efter Begynderkurset er du klar til at ro i kystnært farvand alene eller sammen med en makker.

Du kan se flere billeder fra begynderkurserne her...

Forudsætninger:
Kunne svømme og være fyldt 18 år (16-17 årige kan deltage i følgeskab med voksne). Du behøver IKKE have EPP1 eller andre kurser for at deltage.

Varighed:
2 dage.

Kursusbevis:
Ja EPP Certifikatet er indeholdt i prisen, og fremsendes automatisk via DKF efter kurset. (består du ikke kurset kan du komme til en prøve senere. 95% af vore kursister består i forbindelse med kurset).

Kajakker og udstyr:
Kajakker, pagajer, sko, rojakke, svømmevest, og våddragt stilles til rådighed af Kajakgaarden. Har du selv udstyr eller kajakker du ønsker at medbringe er du meget velkommen til det.

Huskeliste:
Sendes i mailbekræftelse.

Overnatning:
Ønsker du overnatning skal du selv bestille dette. Vi kan dog være behjælpelig med at anvise gode overnatningsmuligheder.

Forsikring:
Kajakgaarden har tegnet erhvervsansvarsforsikring der gælder ved fejl begået af vore instruktører. Endvidere har vi tegnet en lovpligtig passageransvarsforsikring der gælder ved havari på søen.

I tilfælde af hændeligt uheld er du ikke omfattet af denne forsikring, og vi anbefaler derfor at du tegner en fritids/ulykkesforsikring. I de år vi har drevet kursusvirksomhed har vi ikke haft nogen uheld.

Kundeklub:
Deltager du i dette kursusforløb bliver du automatisk medlem af Kajakgaardens Kundeklub (værdi kr. 199,-). Dette medfører en række fordele for dig. Herunder helt kontante fordele hver gang du handler, med rabatter på mellem 2,5%-20% på udstyr, beklædning, kanoer og kajakker, gratis ro-med-ture og teknikaftener, og mulighed for særligt gode rabatter på andre kurser og aktiviteter.  Du vil også kunne få rabat på overnatning på vores kursussteder. Du viser bare dit medlemskort ved disken når du handler. Nemt og enkelt. Du kan læse mere om vores kundeklub her...

Andet: Early Bird Rabat. Bestiller du inden den 31. marts sparer du 10% på dette kursus (er fratrukket prisen)

Vi beklager, men der er lukket for tilmelding til dette arrangement.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.